HAGELSTEIN: KAIKKI TERVETULLEITA SEURAAMAAN KOETTAMME

Jokin aika sitten järjestetyssä “The Atom Unexplored” -konferensissa Italian Torinossa matalaenergisten ydinreaktioiden tutkimuksista esitelmän pitänyt MIT:n Tri. Peter Hagelstein kertoo kaikkien olevan tervetulleita seuraamaan heidän jatkuvaa kylmäfuusiokoettaan. Hänen kollegansa, Tri. Mitchell Swartz, on kehittänyt palladium-perustaisen laitteen jota kutsuu NANOR:iksi. Kun palladiumin kautta johdetaan sähköenergiaa, muodostaa se huomattavaa lämpöä – Hagelsteinin mukaan yli 14 kertaa suurempaa kuin laitteeseen syötetty energiamäärä.

Hagelstein kertoo MIT:n ylläpitäneen NANOR-järjestelmää yhtäjaksoisesti tammikuusta lähtien, ja se on tuottanut enemmän lämpöä kuin millään muulla kemikaalisella yhdistelmällä olisi mahdollista.

Mutta kuten jo tutuksi tullutta, ei muutamia nettiblogeja lukuunottamatta tietoa tutkimustyöstä heru julkisuuteen. Olisi varsin mielenkiintoista saada kommentteja joiltain Tri. Hagelsteinin MIT-kollegoilta NANOR:ista, tai parhaimmassa tapauksessa jopa kolmannen osapuolen asiantuntijoilta.

Hagelsteinin konferensissa pitämä puhe löytyy videoituna tästä linkistä – hänen esitelmänsä alkaa noin 52 minuutin kohdalla.

Comments are closed.